Szárcsa Általános Iskola

Képek

  • Tanévnyitó
  • 2011 Tanévnyitó ünnepség
  • 2011 1. osztáy
  • 2012 Farsang
  • 2012 Madarak, fák napja

Királyerdei Szárcsa Alapítvány

Adószáma: 18047950-1-43

Köszönjük, hogy adója 1%-val támogatja iskolánk alapítványát.

Sportos Vakáció a Városban

A Főpolgármesteri Hivatal idén is megszervezi a Sportos Vakáció a Városban ingyenes nyári programsorozatát. Előképzettségtől, tehetségtől függetlenül várjuk a gyermekeket a művészeti és sportfoglalkozásokon, közös játékokon, amely egész nyáron ingyenesen vehető igénybe.

Részletek és információk a Facebookon találhatók, a "Iskolakapun kívüli programok" vagy "Sport Mindenkiért Klub"oldalán!

https://www.facebook.com/Sport-Mindenki%C3%A9rt-Klub-406394539515397/?ref=aymt_homepage_panel

Vivicitta-2016

 

Iskolánk néhány tanulója
(Matthews Joey 2.o., Kordek Evelin és Raduly Richárd 6.osztály, Angyal Henrietta 7. o.)
2016. április 18-án a nagyszabású Telekom Vivicittá Városvédő Futásán teljesítették a 7 km-es távot.
Óriási élménnyel és számos ajándékkal - köztük éremmel és pólóval - gazdagodtak a gyerekek.

Jövőre még nagyobb létszámmal ugyanitt!

Vivicita

Kerületi történelemverseny

triverseny2

Február 10-én kerületi történelemverseny volt iskolánkban. A 7. osztályos tanulóknak rendezett verseny témája a 18 és 19. századi felfedezők és feltalálók voltak. Az izgalmas versenyen végül a Karácsony Sándor Iskola csapata győzött. 2. helyezett lett a Kék, 3. a Kazinczy, 4. a Katona és a Kölcsey, 5. pedig a Vermes Általános Iskola csapata.

A gyors és pontos feladatjavításban Berecz Éva (Herman Általános Iskola) és Banga Zsuzsanna (Szárcsa Általános Iskola) segített.
Köszönjük munkájukat!

Kondor Ágnes

történelem munkaközösség-vezető

triverseny1

Díjátadó

A 2014/15-ös tanévben megrendezett 24. Fővárosi Informatika Alkalmazói Tanulmányi versenyen iskolánk tanulói kiemelkedő eredményeket értek el. Mivel az eredményhirdetés az idei tanévre csúszott át, ezért voltak „öregdiákjaink” is a díjazottak között. Ebben a tanévben már a Jedlik Ányos Gimnázium tanulói. A díjak átadására a Fazekas Mihály Gyakorló Gimnázium dísztermében került sor, az eredményhirdetést egy zongora előadás előzte meg , amely megalapozta az ünnepélyes hangulatát az eseménynek. A 6 kategóriából 4 helyezést is elhozhattunk, íme a helyezetteink: Szélig Norbert III. hely, Supel Attila III. hely, Csapó Krisztián V. hely Ivánczi Benedek VI. hely.

dijatado