Szárcsa Általános Iskola

Képek

  • Tanévnyitó
  • 2011 Tanévnyitó ünnepség
  • 2011 1. osztáy
  • 2012 Farsang
  • 2012 Madarak, fák napja

Királyerdei Szárcsa Alapítvány

Adószáma: 18047950-1-43

Köszönjük, hogy adója 1%-val támogatja iskolánk alapítványát.

"Bolond" Ballagás

image001

A korábbi évek hagyományaihoz visszanyúlva, az idei végzős nyolcadik osztályos diákok megtartották a ballagási előkészületeket, a bolond ballagást. Ez az alkalom nem is lehetett volna máskor, mint április elsején, a tréfák napján. Az alkalomra saját maguk által írt verssel készültek, melyet minden osztályban elszavaltak.

Bővebben: "Bolond" Ballagás

Családi nap

2015. június 06.

Június 06-án (szombaton) 9 és 13 óra között ismét megrendezzük iskolánkban a CSALÁDI NAPOT. Minden szülőt és gyermeket szeretettel várunk főző versenyünkön és a családi olimpiai játékokon. A részletes program az aulában kihelyezett plakátokon, illetve iskolánk honlapján olvasható.

Bővebben: Családi nap

Nemzeti Összetartozás Napja

 

Június 4.

2010 óta ünnepeljük ezt a napot, mely a magyar történelem tragikus, szomorú eseményére a trianoni békeszerződésre emlékeztet minket, és arra, hogy több millió honfitársunk él Magyarország határain kívül, akik lassan 100 éve sokszor ellenséges környezetben is őrzik anyanyelvüket, kultúrájukat. Ünnepi műsort készítettünk az iskolában, mely sok-sok képpel, szép versekkel és dalokkal felidézte a történelmi Magyarország szépségeit és bemutatta azt, hogy milyen rengeteg értéket halmoztak fel őseink a Kárpát-medencében.

trianon

Bővebben: Nemzeti Összetartozás Napja

"Határtalanul"-Erdélyben

hatartalanul_forweb2

Programja keretében iskolánk hetedik osztályos diákjai Erdélyben kirándulnak 2015. május 4-7. között.

Az utazás célterülete: Erdély, Székelyföld irodalmi és történelmi nevezetességei.

ÚTINAPLÓ

film-2015.wmv