Szárcsa Általános Iskola

Képek

  • Tanévnyitó
  • 2011 Tanévnyitó ünnepség
  • 2011 1. osztáy
  • 2012 Farsang
  • 2012 Madarak, fák napja

Királyerdei Szárcsa Alapítvány

Adószáma: 18047950-1-43

Köszönjük, hogy adója 1%-val támogatja iskolánk alapítványát.

Tanévzáró

2019tanevzaro001Eljött ez a nap is! A 2018/19-es tanévben sok tanuláson, programon, iskolaszépítésen, szereplésen, ünnepségen vagyunk túl, mégis a legszebb napja a tanévnek, amikor az éves munka meghozza a várt szép eredményeket. Sok kiváló tanulónkat ünnepeltük június 19-én a tanévzáró ünnepségen, akik tanulmányi, vagy éppen sporteredményeikkel öregbítették iskolánk hírnevét. A tanévzáró műsor és az ünnepi beszéd e szép pillanatokról emlékezett meg, kiemelve a legeredményesebb tanulóinkat. Gratulálunk nekik! Viszlát 2018/19-es tanév, hello vakáció, és találkozunk szeptemberben!"

További képek....

Ballagás

2019ballagás001

2019.06.14-én megtartottuk a nyolcadik osztályosok ballagását iskolánkban. Egy hangulatos műsorral búcsúztattuk végzős diákjainkat. Idén rendhagyó módon nem élővirággal díszítettük iskolánkat, hanem papírvirágok sokasága díszítette intézményünket. Ettől 2019ballagás002az évtől kezdve iskolánk megkapta az Ökoiskola címet, ezért szakítottunk a sokéves hagyománnyal és az ünnepség végén nem lufit eresztettek a diákok a levegőbe búcsúzásképp, hanem a szüleiknek kedveskedtek egy szál rózsával. Ezzel záródott ünnepi műsorunk, mellyel sok édesanya arcára csaltunk boldog könnyeket.

 További képek.....

Juniális

cikkjunIdén is megrendeztük iskolánkban a Juniális névre keresztelt gyermeknapi programunkat. Ezen a délelőttön a gyermekek részt vettek az iskola év végi sport díjátadó ünnepségén, ahol jutalmazva lettek az idei tanév különösen jó eredményeit elérő diákjai. Ezt követően számos programhelyszínre látogathattak el iskolán belül és kívül a diákok és szerezhettek újabb élményeket, éltek át vidám perceket. Volt kézműves kuckó, fodrász szalon, társasjáték-barlang, zöldségből különböző formák, állatok, emberek készítése, interaktív játék az informatika teremben és mesehősök felismerése játék az angol teremben. Hagyományainkhoz híven a napot egy közös iskolai futball-mérkőzéssel zártuk, ahogy a felsős osztályok mérkőztek meg egymással. Jókedv, móka, kacagás és vidámság járta át az épületet ezen a vidám játékos délelőttön. A délután a családoké lett, hiszen ennek a napnak volt része a családi délután is közös akadályversennyel, játékkal.

További képek...

Gálaműsor

galacikkNegyedik alkalommal került megrendezésre iskolánk év végi GÁLAMŰSORA. Idén is a Királyerdei Művelődési Ház adott otthont, hogy megmutathassuk magunkat, bizonyítsuk sokféleségünket. Számos érdekes produkció felvonultatásával tették le tanulóink névjegyüket.Tehetségüket számos műfajban is megcsillogtatták.

Volt színdarab,hangszeres játék,vers,mesemondó lány,néptánc,táncos osztályprodukciók,iskolánk énekkara tavaszi dalcsokorral kedveskedett a jelenlévőknek.Köszönjük a szülői támogatásokat és hogy megtisztelték jelenlétükkel rendezvényünket.Külön köszönet azoknak,akik/az ülőhelyek korlátozottsága miatt/állva nézték végig műsorunkat.

További képek...