Szárcsa Általános Iskola

Főoldal

Kezdődhet a farsang

farsangAz idei esztendőben is nagyszabású rendezvény keretében búcsúztattuk a telet. A farsangi bálunkat az osztályok közös csoportos fellépései színesítették. A „legek” címért folyt a küzdelem. A programunk első fellépői a 3. osztályos kis diákjaink voltak, akik nagyon hamar karneváli hangulatot varázsoltak a színpadon és a nézőtéren egyaránt. (A legeslegkarneválibb hangulatú bálozók) Majd a hetedik osztályosok repítettek bennünket a diadalmas sport történetébe. Fellépésükkel tiszteletet adtak a dicső múlt és a jelen hazai sport nagyságai előtt. (A legeslegnagyobb büszkeségeink) A farsang a csodákról, a varázslatokról szól. Az ötödik osztályosok segítségével 1883- as esztendőből utazhattunk az Orient Express segítségével 2019. évébe. Az utazás során rejtélyes szereplőkkel találkozhattunk. (A legötletesebb időutazók)
„ Ne csüggedjünk, ha esik az eső, színes esernyőinket vegyük elő!” Ezzel a mottóval indították vidám esőtáncukat a hatodik osztály diákjai.
(A legpörgősebb esernyősök) A vizes hangulatot a nyolcadik osztályosok „vízi keringője” tette még színesebbé. (A legvizesebb keringősök) Az idei év csoportos fellépése a negyedik osztályosok koboldok és tündérek táncával zárult. (A legtáncosabb lábú koboldok)
A program folytatásaként az egyéni jelmezesek bemutatkozása következett, mint minden évben, idén is nagyon sokan jelentkeztek. A díjazottak között több ötletes, otthon, kézzel készített jelmez volt. Az idei évben is a zsűri külön díjjal jutalmazta a bátor kistestvéreket, óvodásokat. További képek...