Szárcsa Általános Iskola

Főoldal

Pedagógusokat köszöntöttek a Nemzeti Színházban

tankerulet001 tankerulet003 tankerulet004 tankerulet006

Első alkalommal szervezték meg a Dél-Budapesti Pedagógusnapot a Dél-Budai, a Dél-Pesti és a Külső-Pesti Tankerületi Központok.
Az ünnepségre a három tankerülethez tartozó 99 intézményben dolgozók közül, a több mint 30 éve oktató pedagógusok kaptak meghívást. Az egyik legszebb hivatás művelőit köszöntöttük ezen a napon, azokat a kollégáinkat, akik személyiségükkel, több évtizedes munkájukkal nemzedékek jelenére és jövőjére, életre szólóan hatással vannak.

A Szárcsa Iskola dolgozói gratulálnak a díjazottaknak.

A rendezvényen dr. Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára és Hajnal Gabriella a Klebelsberg Központ elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Ezt követően, rövid méltatás után átadták a Dél-Budapest Közneveléséért elnevezésű, idén alapított elismerést, melyet tankerületünkből a Budapest XXI. Kerületi Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola igazgatója, Bartok Péter vehetett át.
Dél-Pest Közneveléséért elismerést vehetett át a Budapest XXI. kerületi Lajtha László Általános Iskola pedagógusa, Hollós Ágnes, és a Budapest XXIII. Kerületi Grassalkovich Antal Általános Iskola pedagógusa, Nagy Rajmundné.
Az ünnepség után a Nemzeti Színház Körhinta című produkcióját tekinthették meg a meghívottak.
A elismerésben részesülőknek gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk Rájuk!
A tankerületünk összes pedagógusának és a munkájukat segítő valamennyi kollégánknak köszönjük egész éves odaadó munkáját!