Szárcsa Általános Iskola

Besorolatlan

Nyári szünet - fontos információk

Kedves Szülők!
vakacioÉvnyitó: 2019. szeptember 2. hétfő 8:00
- Tankönyvek átvétele: első tanítási napon
- Nyári ügyelet, ügyintézés szülők részére: minden szerda 9:00-13:00
Ebédbefizetés: 2019. augusztus 12-én, 13-án es 14-én,
7 -14 óra között.
Befizetéssel és étkezéssel kapcsolatban hívják Agyagássy Tündét 06-70/443-2924)
- Ügyelet tanulóink részére a Szárcsa Iskolában:2019.08.26-30. 6:30-17:00
 Pótvizsga: 2019.08.28. 9:00 órától
Kérem, kísérjék figyelemmel a nyári szünetben is honlapunkat, valamint a Szárcsa utca felőli hirdetőtáblánkat!

Szép nyarat, jó pihenést kívánok!
Vígh Krisztina
intézményvezető

Tanévzáró

2019tanevzaro001Eljött ez a nap is! A 2018/19-es tanévben sok tanuláson, programon, iskolaszépítésen, szereplésen, ünnepségen vagyunk túl, mégis a legszebb napja a tanévnek, amikor az éves munka meghozza a várt szép eredményeket. Sok kiváló tanulónkat ünnepeltük június 19-én a tanévzáró ünnepségen, akik tanulmányi, vagy éppen sporteredményeikkel öregbítették iskolánk hírnevét. A tanévzáró műsor és az ünnepi beszéd e szép pillanatokról emlékezett meg, kiemelve a legeredményesebb tanulóinkat. Gratulálunk nekik! Viszlát 2018/19-es tanév, hello vakáció, és találkozunk szeptemberben!"

További képek....

Ballagás

2019ballagás001

2019.06.14-én megtartottuk a nyolcadik osztályosok ballagását iskolánkban. Egy hangulatos műsorral búcsúztattuk végzős diákjainkat. Idén rendhagyó módon nem élővirággal díszítettük iskolánkat, hanem papírvirágok sokasága díszítette intézményünket. Ettől 2019ballagás002az évtől kezdve iskolánk megkapta az Ökoiskola címet, ezért szakítottunk a sokéves hagyománnyal és az ünnepség végén nem lufit eresztettek a diákok a levegőbe búcsúzásképp, hanem a szüleiknek kedveskedtek egy szál rózsával. Ezzel záródott ünnepi műsorunk, mellyel sok édesanya arcára csaltunk boldog könnyeket.

 További képek.....

Juniális

cikkjunIdén is megrendeztük iskolánkban a Juniális névre keresztelt gyermeknapi programunkat. Ezen a délelőttön a gyermekek részt vettek az iskola év végi sport díjátadó ünnepségén, ahol jutalmazva lettek az idei tanév különösen jó eredményeit elérő diákjai. Ezt követően számos programhelyszínre látogathattak el iskolán belül és kívül a diákok és szerezhettek újabb élményeket, éltek át vidám perceket. Volt kézműves kuckó, fodrász szalon, társasjáték-barlang, zöldségből különböző formák, állatok, emberek készítése, interaktív játék az informatika teremben és mesehősök felismerése játék az angol teremben. Hagyományainkhoz híven a napot egy közös iskolai futball-mérkőzéssel zártuk, ahogy a felsős osztályok mérkőztek meg egymással. Jókedv, móka, kacagás és vidámság járta át az épületet ezen a vidám játékos délelőttön. A délután a családoké lett, hiszen ennek a napnak volt része a családi délután is közös akadályversennyel, játékkal.

További képek...

Pedagógusokat köszöntöttek a Nemzeti Színházban

tankerulet001 tankerulet003 tankerulet004 tankerulet006

Első alkalommal szervezték meg a Dél-Budapesti Pedagógusnapot a Dél-Budai, a Dél-Pesti és a Külső-Pesti Tankerületi Központok.
Az ünnepségre a három tankerülethez tartozó 99 intézményben dolgozók közül, a több mint 30 éve oktató pedagógusok kaptak meghívást. Az egyik legszebb hivatás művelőit köszöntöttük ezen a napon, azokat a kollégáinkat, akik személyiségükkel, több évtizedes munkájukkal nemzedékek jelenére és jövőjére, életre szólóan hatással vannak.

A Szárcsa Iskola dolgozói gratulálnak a díjazottaknak.

Bővebben: Pedagógusokat köszöntöttek a Nemzeti Színházban

Gálaműsor

galacikkNegyedik alkalommal került megrendezésre iskolánk év végi GÁLAMŰSORA. Idén is a Királyerdei Művelődési Ház adott otthont, hogy megmutathassuk magunkat, bizonyítsuk sokféleségünket. Számos érdekes produkció felvonultatásával tették le tanulóink névjegyüket.Tehetségüket számos műfajban is megcsillogtatták.

Volt színdarab,hangszeres játék,vers,mesemondó lány,néptánc,táncos osztályprodukciók,iskolánk énekkara tavaszi dalcsokorral kedveskedett a jelenlévőknek.Köszönjük a szülői támogatásokat és hogy megtisztelték jelenlétükkel rendezvényünket.Külön köszönet azoknak,akik/az ülőhelyek korlátozottsága miatt/állva nézték végig műsorunkat.

További képek...

Március 15.

001Iskolánk 2019-03-18-án tartotta megemlékező műsorát az 1848-as Forradalom és Szabadságharcról. Színvonalas ünnepségünket néptáncos és fúvós hangszeres játék is kísérte, mellyel felelevenítettük a kor jellemző táncát és zenéjét. A gyermekek előadása felidézte a forradalom főbb eseményeit, neves személyeit és az ok-okozati összefüggéseket.

Műsorunk után hagyományainkhoz híven sor került a szárcsás avatásra. Elsős kis diákjaink és az új tanulóink hivatalosan szárcsások lettek.

Tövábbi képek....

Kezdődhet a farsang

farsangAz idei esztendőben is nagyszabású rendezvény keretében búcsúztattuk a telet. A farsangi bálunkat az osztályok közös csoportos fellépései színesítették. A „legek” címért folyt a küzdelem. A programunk első fellépői a 3. osztályos kis diákjaink voltak, akik nagyon hamar karneváli hangulatot varázsoltak a színpadon és a nézőtéren egyaránt. (A legeslegkarneválibb hangulatú bálozók) Majd a hetedik osztályosok repítettek bennünket a diadalmas sport történetébe. Fellépésükkel tiszteletet adtak a dicső múlt és a jelen hazai sport nagyságai előtt. (A legeslegnagyobb büszkeségeink) A farsang a csodákról, a varázslatokról szól. Az ötödik osztályosok segítségével 1883- as esztendőből utazhattunk az Orient Express segítségével 2019. évébe. Az utazás során rejtélyes szereplőkkel találkozhattunk. (A legötletesebb időutazók)
„ Ne csüggedjünk, ha esik az eső, színes esernyőinket vegyük elő!” Ezzel a mottóval indították vidám esőtáncukat a hatodik osztály diákjai.
(A legpörgősebb esernyősök) A vizes hangulatot a nyolcadik osztályosok „vízi keringője” tette még színesebbé. (A legvizesebb keringősök) Az idei év csoportos fellépése a negyedik osztályosok koboldok és tündérek táncával zárult. (A legtáncosabb lábú koboldok)
A program folytatásaként az egyéni jelmezesek bemutatkozása következett, mint minden évben, idén is nagyon sokan jelentkeztek. A díjazottak között több ötletes, otthon, kézzel készített jelmez volt. Az idei évben is a zsűri külön díjjal jutalmazta a bátor kistestvéreket, óvodásokat. További képek...

Adventi készülődés a Szárcsában

Karácsony001A Szárcsa Általános Iskolában a november vége és a december hagyományosan rengeteg programot nyújtott a tanulóknak. November 26-tól december 1-ig megnyílt az iskola aulájában az adventi vásár. December 1-től minden pénteken illetve szombati munkanapon azzal kezdtük a reggelt, hogy közösen meggyújtottunk egy gyertyát az udvaron elhelyezett

Bővebben: Adventi készülődés a Szárcsában

Kerületi szép olvasási verseny

szepolvasasMontágh Imre emlékére megrendezett kerületi szép olvasási versenyen iskolánkat, Badonszki Lili 4. osztályos tanulónk képviselte, aki egészen a döntőig menetelt.

Felkészítő tanár: Manhercz Istvánné

Kerületi Mátyás király és kora vetélkedő

versenymatyasMátyás király trónra lépésének 560. és születésének 575. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő kerületi Mátyás király és kora vetélkedőn iskolánkat Tekeres Judit, Oláh Hermina, Ignácz Kristóf és Szász Gergő képviselte.

 

Felkészítő tanár: Horváthné Kisbalázs Mária

Mondák Mátyás Királyról

A Mátyás király Emlékév alkalmából rajzversenyen mutatták meg tanulóink, hogyan képzelték el a gyermekek nagy uralkodónkat. A sok szép rajzon egy-egy Mátyás királyról szóló monda elevenedett meg. Így találkozhattunk az igazmondó juhásszal, a kolozsvári bíróval, vagy megismerhettük, hogyan képzelték egy a gyermekek a budai kutyavásárt. A sok szép rajzból az iskola faliújságán található válogatás.

Gratulálunk minden lelkes kisdiáknak! Köszönjük a szép rajzokat!

RAJZVERSENY EREDMÉNYEI

Október 23.

23kepIskolánk a mai napon emlékezett meg az 1956-os eseményekről. Nyolcadikos tanulóink egy színvonalas, nem mindennapi műsorral elevenítették fel az akkori eseményeket és próbáltak érzelmileg hatni közönségükre, a diákokra, a könnyebb megértés végett. A fiatalabb tanulók még nem ismerik ennek az időszaknak23csop az eseménytörténetét. Korhű fegyverrel és a forradalmat megjárt ruhákban tartottuk ünnepélyünket, ezzel is fokozva a hangulatot. A gyermekek nagyon élvezték az előadást és sikerült átadni nekik a forradalom üzenetét ebben a 20 percben.

Horváthné Kisbalázs Mária

További képek....

Nagy Szárcsás avatás

szarcsavatasOktóber 13-án került sor a nagy szárcsás avatásra. Az avató hatodikosok kérése szerint a fiúk igen csinos hölgyeknek, a lányok vagány fiúknak öltöztek be. Így járták körbe az iskolát, majd teljesítették az avatás részét képező mókás feladatokat. Mivel ügyesek voltak és boldogan fogadtak és ígértek meg mindent, így örömmel üdvözöltük őket a felsősök körében.

További képek....

Őszi DÖK gyűlés

DOKHagyományainkhoz híven, a tanév folyamán több alkalommal diák-önkormányzati- gyűlés keretében idézzük fel a legfontosabb programokat, értékeljük az elmúlt időszak versenyeit, a pályázatok eredményeit, meghirdetjük az új versenyeket, ismertetjük a határidőket. Így történt ez 2018. október 18-án is a beszélgető kör keretében. A műsorunkat a 3. osztályosok szüreti fellépése nyitotta, majd a 2. osztályosok közös zenés produkciója, versmondása követte. Átadásra kerültek a „Mondák Mátyás királyról” című rajzverseny Dicsérő oklevelei. Az állatok világnapja alkalmából megrendeztük a „Kisállat bemutatót”, a program keretében állatszépségversenyre került sor, a legtöbb szavazatot kapott állat gazdája jutalomban részesült. Felidéztük a sportversenyek eredményeit, az érintett diákokat nagy tapssal jutalmazták társaik, valamint közös fotók készültek róluk.

További képek....

Füvészkert

füvOktóber 11-én az ötödik osztály a Füvészkertben járt. Nemecsek nyomában nagyszerű élményben volt részük, egy játékban vettek részt a vörösingesek és pál utcai fiúk csapatát képviselték. Megismerték a vörös ingesek főhadiszállását a Füvészkertet, az üvegházakat ahova bemenekültek Nemecsekék és még ültettek is egy növényt, amit otthon nevelnek tovább.

További képek....

Október 6.

okt62018.10.08-án megemlékezést tartottunk az aradi vértanúkról. Műsorunkban felelevenítettük az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeit és ennek következményeit a kivégzést október 6-án. 13 magyar tábornok halt hősi halált, azért mert harcoltak Magyarország függetlenségéért és a Habsburg Birodalom elnyomó politikája ellen. Meghallgattuk a tábornokok utolsó mondatait és ezzel tisztelegtünk nagyságuk előtt. Ünnepségünkkel próbáltuk tanulóinknak érzelmileg megmutatni ennek a történelmi eseménynek a súlyát.

További képek...

Állatok világnapja

Az idei tanévben október 05-én került megrendezésre az őszi akadályverseny, melynek középpontjában az Állatok világnapja állt. Ennek alkalmából iskolánkban nagy sikerű programot szervallateztünk a gyerekeknek. 17 változatos állomáson keresztül utazva bebarangolhatták az állatok világát. Megismerkedhettek sok olyan kis házi kedvenccel, vagy vadban élő társukkal, melyekkel a hétköznapokban kevésbé lehet találkozni. A reggelt hagyományosan a „Kisállat bemutató”val kezdtük, melyre sok diák elhozta otthoni pajtását, házi kedvencét. A bemutató végeztével a gyerekek szavazhattak a számukra legszebbek ítélt állat sorszámára. Napunk legsikeresebb részét a Sünsimogatás képezte. Négy süni érkezett hozzánk vendégségbe és mutatták meg magukat a gyerekeknek. A program egész nap jó kedvben, vidámságban telt. A diákok sokat tanultak az állatokról és szívesen oldották meg a számukra készített feladatokat.

További képek....

 

Szüreti mulatságok

szuret1szuret2Egész napos szüreti mulatság várta a családokat október 7-én a Királyerdei Művelődési Háznál. A programok között volt szőlőpréselés, mustkóstolás, forgó hordó, népi játszótér, kézműves foglalkozás, állatsimogató, szalmabála-labirintus, madárijesztő-készítő verseny és más vetélkedők. A színpadon a zenekarok mellett a mi (Szárcsa Iskola) 3. osztályos diákjaink is felléptek. Őszi, szüreti - tánccal kísért – dalcsokrukkal örvendeztették meg a közönséget, melyért cserébe szőlőlét és kürtős kalácsot vihettek haza.

Muzsikás együttes

muzsikacikkIskolánkban szeptember 28-án reggel a Muzsikás együttes rendhagyó énekórát tartott. Céljuk élményszerűen bemutatni a népzenét, az élő zene fontosságának kihangsúlyozása, mely teljes mértékben megvalósult nálunk. Testközelből találkozhattunk régi népi hangszerekkel, hallhattuk csodás hangjukat. A program végén közös lakodalmi csujogatás tette az élményt felejthetetlenné.
A program fő támogatója a MOL Zrt lehetővé teszi, hogy a Muzsikás ezeket az órákat az iskolák számára ellenszolgáltatás nélkül tarthassa.
Jó volt látni a tátott szájakat, végig mosolygós arcokat és a ritmusra járó lábakat.
Köszönjük szépen!

További képek.....

Kréta

Tisztelt Szülők!
Az idei tanévben új e-napló bevezetésére kerül sor iskolánkban. Szeptember 1-jétől a KRÉTA naplót fogjuk használni, illetve a KRÉTA elektronikus ellenőrzőn keresztül juthatnak hozzá gyermekük iskolai tanulmányaival kapcsolatos információkhoz.
Az új e-napló a https://klik035180001.e-kreta.hu oldalon keresztül érhető el. A belépéshez szükséges felhasználói azonosítót és jelszót az osztályfőnököktől kapják meg.

Mit tud az elektronikus napló? A legfontosabb, hogy a szülők így folyamatosan és szinte azonnal hozzájutnak a gyerekek tanulmányaival kapcsolatos információkhoz. Az iskola számára megkönnyíti a napi adminisztrációt, a szülők tájékoztatását, a nyilvántartások vezetését, a statisztikák elkészítését. Használható számítógépen és okostelefonon is. (IOS, Android)

kreta

Az osztályfőnökök a KRÉTA naplóban követni tudják, hogy a családból ki, mikor lépett be. Amennyiben ez hosszabb ideje nem valósul meg, jelezni fogunk a szülőknek.
A szülő és a tanuló ha belép az @Ellenőrzőbe, ezt a menüsort láthatja.

kreta2

Amikor már a tanárok elindították a naplót a szülők a következő információkat fogják látni az ellenőrzőben.

 • a megtartott óra anyagát,
 • a házi feladatot a tanuló hiányzását,
 • esetleges késését,
 • házi feladat, vagy felszerelés hiányát,
 • dicséretét, vagy egyéb tanári bejegyzést.
 • a kapott érdemjegyeket,
 • a tanuló adott tárgyból elért átlagát,
 • az adott tárgy osztályátlagát hiányzását,
 • az igazolandó órákat,
 • az iskola és a pedagógusok üzeneteit,
 • bukásveszély esetén figyelmeztetést pirossal.

Az @Ellenőrző eléréséhez természetesen internet hozzáférés szükséges. Azok a szülők, akik sem otthon, sem munkahelyükön nem tudnak internetezni, azok számára az iskolában is lehetőséget biztosítunk az elérésre.A elektronikus ellenőrzővel kapcsolatos információkat az alábbi linken olvashatják:https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424862

Elérhetőségek

Iskolánk címe: Budapest, XXI. (Csepel) Szárcsa utca 9-11.

Telefon, Fax: 06 1 278 2374

Mobil: 06-30-8321817

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

OM azonosító: OM-035180


Királyerdei Szárcsa Alapítvány

Címe: 1213 Budapest, Szárcsa utca 9-11

Adószáma: 18047950-1-43

Versenyek

EREDMÉNYEK

2018-2019-es tanév

 

KERÜLETI MEZEI DIÁKOLIMPIA
1-2. osztály lány
Egyéni: 1. hely Horváth Larina
Csapat: 3. hely
3. osztály, lány
Egyéni: 3. hely Suplicz Dorka
6. hely Müller Dorottya
Csapat: 2. hely
4. osztály, lány
Egyéni: 2. hely Lakatos Gabriella
6. hely Kaluja Fanni
Csapat: 1. hely
5. osztály, lány
Egyéni: 1. hely Dankó Inez
Csapat: 4. hely
6. osztály, lány
Egyéni: 5. hely Rudolf Dorka
Csapat: 3. hely
1-2. osztály, fiú
Csapat: 5. hely
5. osztály, fiú
Egyéni: 2. hely Matthews Joseph
Csapat: 3. hely
7-8. osztály, fiú
Egyéni: 2. hely Debrődi Zoltán
3. hely Nagy Randolf
Csapat: 2. hely


BUDAPESTI MEZEI DIÁKOLIMPIA
Csapat
III. kcs. lány – 7. hely
(Dankó Inez, Ignácz Tímea, Kelemen Lili, Rudolf Dorka, Deák Enikő)

 

KERÜLETI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA
III. kcs. – 2. hely
(Sára Bálint, Száfner Zsolt, Gonda Angelika, Bíró Zoltán Szabó Dániel, Szalai Bálint, Bertalan Ákos)

 


KERÜLETI ATLÉTIKA TÖBBPRÓBA DIÁKOLIMPIA
Egyéni
I. kcs. lány – 1. hely Horávth LarinaII. kcs. lány – 2. hely Glavanov Anna

Csapat
III. kcs. lány – 3. hely
(Kelemen Lili, Rácz Kitti, Dankó Inez, Rudolf Dorka, Deák Enikő, Gonda Angelika)

IV. kcs. fiú – 4. hely
(Debrődi Zoltán, Dobrai Benjámin, Horváth Attila, Hámori Máté, Tóth Domonkos, Nagy Randolf)

 


BUDAPESTI ATLÉTIKA TÖBBPRÓBA DIÁKOLIMPIA
Csapat
III. kcs. lány – 2. hely
(Dankó Inez, Gonda Angelika, Kelemen Lili, Rudolf Dorka, Deák Enikő)
II. kcs. lány – 4. hely
(Suszter Korina, Suplicz Dorka, Kaluja Fanni, Lakatos Gabriella, Kelemen Zsófia, Glavanov Anna)
Egyéni
I. kcs. lány – 4. hely Horváth Larina

 


BUDAPESTI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA
Egyéni
III. kcs. lány – 1. hely Gonda Angelika – kislabdahajítás
8. hely Deák Enikő - távolugrás
III. kcs. fiú – 6. hely Matthews Joseph – kislabdahajítás
IV. kcs. fiú – 1. hely Tóth Domonkos – 300 m
3. hely Horváth Attila – távolugrás
– 4. hely Hámori Máté - kislabdahajítás


ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA
Egyéni
IV. kcs. fiú – 5. hely Tóth Domonkos – 300 m
22. hely Horváth Attila – távolugrás
III. kcs. lány – 9. hely Gonda Angelika – kislabdahajítás

 


KISISKOLÁK ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA DÖNTŐJE
(Debrecen)
Csapat
Többpróba leány csapat – 4. hely
(Glavanov Anna, Kelemen Zsófia, Gonda Angelika, Deák Enikő, Pozsár Anasztázia, Ujcz-Méri Sára)
Többpróba fiú csapat – 8. hely
(Gyulai Benjámin, Laslau Botond, Sára Bálint, Száfner Zsolt, Horváth Attila, Tóth Domonkos)
Egyéni
III. kcs. lány többpróba – 3. hely Gonda Angelika
9. hely Glavanov Anna
IV. kcs. fiú többpróba – 5. hely Horváth Attila
11. hely Tóth Domonkos
Egyéni versenyszámok
IV. kcs. fiú – 3. hely Debrődi Zoltán – 800 m
III. kcs. lány – 7. hely Rudolf Dorka – 600 m
9. hely Dankó Inez – 600 m

 Felkészítő tanárok: Vizsoli Mária és Bozi Tamás

 

KERÜLETI MATEMATIKA VERSENY

Kelemen Lili
5.osztály
VI.hely

Felkészítő tanár: Veres Judit

 

KERÜLETI ANGOL MŰVÉSZETI SZEMLE

Próza kategóriában
Batiz Iván
6.osztályos tanuló 
I. hely

Felkészítő tanár: Hajdu-Nonn Nikolett

 

HARSÁNYI PÉNZÜGYI VERSENY

Biró János, Kovács Gergő, Szász Gergő
7. osztályos tanulók
IV.hely

Felkészítő tanár: Horváthné-Kisbalázs Mária

 

EVEZŐS ERGOMÉTER ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIA DÖNTŐ

 1. korcsoport csapat – Országos Bajnok

Jurácsik Anita, Jurácsik Tünde, Hegedűs Kristóf, Ligetkuti Ákos

Felkészítő tanár: Vizsoli Mária

 

KERÜLETI MEZEI DIÁKOLIMPIA

Egyéni verseny

Horváth Larina – 1. hely
Dankó Inez – 1. hely
Lakatos Gabriella – 2. hely
Debrődi Zoltán – 2. hely
Matthews Joseph – 2. hely
Suplicz dorka – 3. hely
Nagy Randolf – 3. hely
Rudolf Dorka – 5. hely
Szalai Áron – 6. hely
Kaluja Fanni – 6. hely
Müller Dorottya – 6. hely

Csapat verseny

4. osztály lány – 1. hely
(Lakatos Gabriella, Kaluja Fanni, Kücsön Amina, Glavanov Anna)
3. osztály lány – 2. hely
(Suplicz Dorka, Müller Dorottya, Kelemen Zsófia, Suszter Korina)
8. osztály fiú – 2. hely
(Debrődi Zoltán, Nagy Randolf, Tóth Domonkos, Horváth Attila, Dobrai Benjámin)
2. osztály lány – 3. hely
(Horváth Larina, Badonszki Nóra, Badonszky Nelli, Suplicz Lilla)
6. osztály lány – 3. hely
(Rudolf Dorka, Deák Enikő, Gonda Angelika)
5. osztály fiú – 3. hely
(Matthews Joseph, Köböl Márk, Szabó Norbert, Nagy Levente)
5. osztály lány – 4. hely
(Dankó Inez, Ignácz Tímea, Kelemen Lili, Müller Nóra)
2. osztály fiú – 5. hely
(Szalai Áron, Zipczer Róbert, Mocsáry Nimród, Kocsis Zoltán)

 Felkészítő tanárok: Vizsoli Mária és Bozi Tamás

 

SPORT XXI TÉLI TÖBBTUSA ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

 

Egyéni verseny

Dankó Inez 1. hely
Kelemen Lili 1. hely
Debrődi Zoltán 1. hely
Dobrai Benjámin 2. hely
Kelemen Zsófia 2. hely
Ligetkuti Ákos 3. hely
Horváth Attila 4. hely
Matthews Joseph 5. hely
Glavanov Anna 5. hely
Pozsár Anasztázia 6. hely
Tóth Domonkos 6. hely
Szabó Norbert 7. hely
Hegedűs Eszter 7. hely
Répás Richárd 9. hely

 

Csapat verseny

2008-es lány – Kelemen Zsófia, Glavanov Anna 1. hely
2007-es lány – Dankó Inez, Kelemen Lili 1. hely
2007-es fiúk – Matthews Joseph, Szabó Norbert 1. hely
2004-es fiúk – Debrődi Zoltán, Dobrai Benjámin, Ligetkuti Ákos (A) 1. hely
– Horváth Attila, Tóth Domonkos, Répás Richárd (B) 2. hely
2005-ös lány – Pozsár Anasztázia 2. hely

Felkészítő tanár: Vizsoli Mária

 

KERÜLETI INFORMATIKAI ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY

 

 

                                                                                        Szövegszerkesztés           Csapó Ákos           7. osztály           I. hely
                                                                                        Táblázatkezelés           Orosz Szabolcs           8. osztály           I. hely
                                                                                        Prezentáció           Kovács Gergő           7. osztály         II. hely

 Felkészítő tanár: Veres Judit

 

 

KERÜLETI ÚSZÓ DIÁKOLIMPIA


Matthews Joseph:
gyorsúszás I. hely
hátúszás  II. hely

 

KERÜLETI TEREMATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA


Tóth Domonkos – helyből távolugrás – I. hely
Ligetkuti Ákos – magasugrás – II. hely
Hámori Máté – súlylökés – III. hely
Horváth Attila – egy körös futás – III. hely
4 x 1 körös váltó (Debrődi Zoltán, Dombrai Benjámin, Horváth Attila, Tóth Domonkos) – III. hely
Iskolák közötti csapatverseny – III. hely

 

FEDETTPÁLYÁS ATLÉTIKA SERDÜLŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

Tóth Domonkos – 300 m – II. hely
4 x 200 m – II. hely

Felkészítő tanár: Vizsoi Mária

 

GAME PARTY A VERMES ISKOLÁBAN

Október végén iskolánk tanulói (Batiz Iván, Ivánczi Domonkos, Kovács Gergő és Gyulai Kristóf) olyan angolversenyen vettek részt a Vermes Miklós Általános Iskolában, ahol nemcsak az idegen nyelvtudásukat kellett bizonyítaniuk, de logikai készségeiket is próbára tették a feladatok. A játékos feladatokban a sikeres megoldásokhoz szükség volt a koncentrációra és a csapattagok jó együttműködésére. Az élvezetes délután során tanulóink nemcsak ügyesen kommunikáltak, de a problémamegoldásban is jeleskedtek.

Nagy élmény volt a gyerekeknek, hogy a Naprendszer megismerése előtt pihentető programként saját vattacukrot készíthettek maguknak. Iskolánk csapata a 2. helyen végzett.

angolkerületi

Felkészítő tanárok: Hajdu-Nonn Nikolett és Kondor Ágnes

 

 

FUT A CSEPEL

IV. korcsoport             Debrődi Zoltán      IV. hely             8. osztály        
III. korcsoport Rudolf Dórka  VI. hely  6. osztály        
  Dankó Inez   VI. hely  6. osztály        
II. korcsoport Tóth Ramóna III. hely  4. osztály        
  Kelemen Zsófia   IV. hely  4. osztály        
  Kocsis Szilvia       VI. hely  4. osztály        

 

 

ATLÉTIKA CSAPATBAJNOKSÁG

Kislabdahajítás (lány)                                 II. hely

(Kelemen Zsófia, Glavanov  Anna,  Kelemen Lili, Gonda Angelika, Lakatos Szintia, Ujcz-Méri Sára)

Svédváltó (lány)                                        III. hely

(Suplicz Dorka, Lakatos Gabriella, Dankó Inez, Rudolf Dórka, Pozsár Anasztázia, Bodzási Kíra)

Kislabdahajítás (fiú)                                   III. hely

(Nagy Botond, Gyulai Benjámin, Matthews Joseph, Biró Zoltán, Kamen Ákos, Hámori Máté)

Tóth Domonkos                                          II. hely

(Csepeli atléták csapata 4 X 300m váltó)

 Felkészítő tanárok: Vizsoli Mária és Bozi Tamás

 

2017-2018-as tanév

2016-2017-es tanév

2015-2016-os tanév

2014-2015-ös tanév

2013-2014-es tanév

2012-2013-as tanév

 


  

Tanárok

2018-2019-es tanév

Felső tagozaton tanítók névsora

    Osztályfőnök Tanított tantárgyak
1. Vígh Krisztina
  igazgató, földrajz, etika
2. Kőhalmi Katalin
  igazgatóhelyettes, fejlesztő pedagógus
3. Bozi Tamás   testnevelés
4. Fóris Zoltán Örs   kémia, biológia, fizika, könyvtár
5. Hajdu-Nonn Nikolett 6. o angol 1-4.o, etika, 3.,4.o néptánc
6. Kondor Ágnes   angol, történelem
7. Horváthné Kisbalázs Mária 7. o magyar, történelem, etika
8. Kovács Anikó   ének, napközi 5-6.osztály
9. Péter Irén   angol, matematika
10. Tuza Lajosné   technika 5-8.osztály
11. Veres Judit 5.o matematika, informatika
12. Vizsoli Mária 8.o testnevelés

 

Alsó tagozaton tanítók névsora

1. Tóthné Kovács Erika osztályfőnök 1. osztály
2. Csöppüs Szilvia osztálytanító 5.,7.,-8.o rajz
3. Sirola Sarolta osztályfőnök 2.osztály
6.o rajz, 2.,4.o etika
4. Jónás Zsolt osztálytanító  református hittan
5. Ugrai Judit osztályfőnök 3.osztály
1.,3.o etika
6. Baktai Erika osztálytanító 7., 8.o etika
7. Lőrincz Ferencné osztályfőnök 4.osztály
8. Manhercz Istvánné osztálytanító  5.o. magyar

Iskolai munkát segítők:

Hegede Anita iskolatitkár
 Biró Katalin pedagógiai asszisztens
Kovács Anikó pedagógiai asszisztens
Kapuvári György tanulószoba 7-8.osztály

 

Közalkalmazotti tanács tagjai

Vizsoli Mária

Ugrai Judit

Csöppüs Szilvia

Mínőségértékelő csoport (MÉCS)

Csöppüs Szilvia

Horváthné Kisbalázs Mária

Tóthné Kovács Erika

Hivatalsegédeket, közmunkásokat a Városgazda foglalkoztatja.

Védőnő: Gonda Zsoltné, Kati néni
Iskolaorvos: Dr. Báthori Éva
Pszichológus:

Kis Adrienn

Hétfő: 9-15 óráig

Csütörtök: 12-18 óráig

Logopédus:

Boros Zsuzsa

Fejlesztő-és gyógypedagógus:

Kóhalmi Katalin és Vizsoli Mária

Gyógypedagógus Kun Zsuzsa
Gyógytornász: Kvanta Erika

 

Tisztségviselők

Igazgató Vígh Krisztina
Igazgatóhelyettes Kőhalmi Katalin
Csepeli Hirmondóval kapcsolattartó Kőhalmi Katalin
Kerületi munkaközösség vezető vezető Kondor Ágnes
Alsó tagozatos munkaközösség vezető Lőrincz Ferencné
Humán tárgyak munkaközösségének vezetője Kondor Ágnes
Reál tárgyak munkaközösségének vezetője Veres Judit
Iskolai honlap készítője Veres Judit
Pályaválasztási felelős Vizsoli Mária
Osztályfőnöki munkaközősség vezető Manhercz Istvánné
Vezető testnevelő Bozi Tamás
Gyermekvédelmi felelős Manhercz Istvánné, Baktai Erika
Balesetvédelmi felelős Vizsoli Mária
Munkavédelmi felelős Vizsoli Mária
Tűzvédelmi felelős  Vizsoli Mária
AV felelős Fórizs Zoltán Örs
Diákönkormányzat vezetője Vizsoli Mária
ÖKÖ koordinátor, környezetvédelmi felelős Fóris Zoltán Örs
Könyvtáros Fóris Zoltán Örs
Tankönyvfelelős Fóris Zoltán Örs
Ünnepélyek rendjéér felelős Testnevelők, rendező
Minőségbiztosításért felelős  Csöppüs Szilvia és Tóthné Kovács Erika
Királyerdei Műv. Házzal kapcsolattartó  Ugrai Judit
Fővárosi színházakkal kapcsolattartó Tóthné Kovács Erika és Csöppüs Szilvia
Iskola arculatáért, dekorációjáért felelős Csöppüs Szilvia
Közalkalmazotti Tanács elnöke Vizsoli Mária

 

 

Osztályok

2018-2019-es tanév

2017-2018-as tanév

2016-2017-es tanév

2015-2016-os tanév

2014-2015-ös tanév

2013-2014-es tanév

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Botos Viktória

Fancsali Zétény

Dobrocsi Livia

Horváth Antónió

Horváth Larina

Krum Iván

Kücsön Amina

Kücsön Panna

Molnár Máté

Müller Dorottya

Princz Richard

Purthal Ármin

Rácz Attila

Szabó-Hézsai László

Szalai Áron

Tank Mátyás

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}